De 5 plussen van de pluizer

  1. Uniek aanbod! – Doordat veel mensen die via de huizenpluizer willen ruilen hun huis nog niet officieel te koop of te huur willen zetten, vind je ze alleen maar hier. Voeg daaraan toe dat er in Nederland meer dan 850.000 mensen zijn die willen doorstromen, en tel uit je winst!
  2. Betaalbare huizen – Ruilpartijen hebben een wederzijds belang, wat resulteert in een fatsoenlijke prijs, faire condities en daarmee een betaalbare woning.
  3. Privacy – Je plaatst je huis anoniem, en je adres wordt niet getoond. Premium leden zien je straatnaam maar niet je huisnummer; alle overige leden zien op de kaart alleen een gebied van 150 bij 150 meter waarbinnen je ergens woont. Lekker anoniem!
  4. Samenwerken in een huizentrein – Wanneer er geen één-op-één ruil te maken is, dan is er misschien wel een huizenketen mogelijk. Door met alle schakels uit de keten samen te werken (je hebt immers een gezamenlijk belang dat de boel op gang komt), kan je met elkaar een extra bedrag bij elkaar leggen om de eerste schakel van de keten (degene die zijn huis anders via de traditionele sites aan de eerste de beste koper zou verkopen) een interessant bod te doen. De hele keten komt hiermee in beweging, en wanneer tussen de schakels onderling een faire prijs wordt gerekend, is dit niet eens duurder dan het kopen van een vergelijkbare woning via de normale weg.
  5. Het is leuk en spannend! – Al weet je nog zo precies wat voor huis je wil, je weet nooit wat er gebeurt wanneer iemand anders jouw huis opeens pluis blijkt te vinden! Misschien openen zich wel onverwachte deuren en eindig je met iets wat je nooit had kunnen bedenken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s